Het werd tijd voor iets nieuws

Sinds ik in 1994 ben begonnen met het knutselen aan websites, heb ik uiteraard al heel veel geleerd. Voor anderen ben ik dan ook regelmatig bezig om weer een stapje verder te komen, maar mijn eigen site bleef altijd achter.

Daar moet verandering in komen, dacht ik zo, dus daarom heb ik vandaag de knop maar eens om gezet! Om te testen had ik een tijdje geleden al eens WordPress geïnstalleerd, maar dit stond nog steeds in het test stadium. Aangezien er inmiddels op de oude site ook al de nodige verouderde informatie stond, heb ik besloten om de nieuwe site dan maar live te zetten. Dit dwingt mij ook meteen om er weer meer aandacht aan te besteden.

Deze nieuwe site is dus nog wel volop in ontwikkeling en je zal mogelijk nog wel eens tegen iets aanlopen, dat nog niet goed werkt, maar dit verandert hopelijk ook snel.

One comment on “Het werd tijd voor iets nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *