Album Challenge 2011

Net als de Movie Challenge, zijn er nog meer soorten challenges. Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de Album Challenge. Op het moment van schrijven ben ik al weer aan het luisteren naar het 33e album voor deze challenge. Het doel is om 300 verschillende albums te luisteren, dus dat zou een klein kunstje moeten zijn. Het is ook in dit geval weer erg leuk om een lijstje bij te houden, zodat anderen kunnen volgen wat je muzieksmaak is. Bovendien is het meteen weer een goede reden om de muziekkast in te duiken en weer eens wat materiaal uit de oude doos op te vissen.

Lijkt ’t je ook leuk? Doe dan mee via www.challengemee.nl/albums/ en laat me even weten waar ik je lijstje kan vinden, zodat ik meteen een linkje op m’n pagina kan opnemen.

Mijn overzicht kun je vinden in het menu bij Album Challenge.

One comment on “Album Challenge 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *